Kouluttajat


Olemme kaikki sopivasti erilaisia, mutta meitä yhdistää - keskinäisen luottamuksen lisäksi - tietynlainen rohkeus tutkia ja oppia yli koulukuntarajojen. Meillä kaikilla on runsaasti kokemusta eri At-opettajakouluista - Suomessa, Englannissa, Saksassa, Ranskassa, Belgiassa, Virossa ja Ruotsissa.

Tampereen Alexander-tekniikan opettajakoulussa pyritään siihen, että opettaja – opiskelijamäärän suhde olisi 1:2-3.

Matti Harilo, vastaava kouluttaja

Kouluttautui At-opettajaksi 1997-1999.

Matti on koulussa lähes aina.

www.alexander-opettaja.fi

Katja Harilo

Kouluttautui At-opettajaksi 1998-2010.

Katja on koulussa useimpina koulupäivinä.

www.alexander-tekniikka.com

Matti Luoto

Kouluttautui At-opettajaksi 1997-1999.

Matti on koulussa 2-4 viikkoa vuodessa. Hän toimii kouluttajana myös Tallinnan At-opettajakoulussa.

www.atml.fi

Katri-Mari Ruonala

Kouluttautui At-opettajaksi 2000-2002.

Katri-Mari on koulussa 2-4 viikkoa vuodessa. Hän toimii kouluttajana myös Brysselin At-opettajakoulussa.

www.alexander-opettaja.com kruonala.wixsite.com/alexander

Laadukas opettajankoulutus vaatii aina enemmän kuin mitä on yhdelle kouluttajalle – kelle tahansa – mahdollista. Siksikin Tampereen opettajankoulutuksessa on vahva korostus kouluttajista tiiminä.

Vaikka Katri-Mari ja Matti L ovat koulussa vähemmän, pidämme jatkuvaa yhteyttä ja keskustelemme koulutukseen liittyvistä asioista. Kaikista olennaisista päätöksistä neuvottelemme tiiminä. Työskentelemme myös keskenämme – kehittyäksemme.

Vierailevat opettajat

Säännöllisesti vierailevia opettajia ovat Dan Armon Berliinistä ja Päivi Saraste Kuopiosta. Molemmat toimivat At-opettajakoulujen vastaavina kouluttajina.

www.alexandertechnik-armon.de
(Dan)

www.kuopionalexandertekniikka.fi
(Päivi)

Vierailevia opettajia on toki monia muitakin, mutta toistaiseksi asiasta on sovittu vain Päivin ja Danin kanssa.


Moderoija

Koulussa käy vuosittain ulkopuolinen moderoija arvioimassa opiskelijoiden edistymistä. Tampereen opettajakoulua moderoivat Suomen Alexander-tekniikan opettajat Finstat ry:n moderointilautakunnan jäsenet, jotka työskentelevät opiskelijoiden kanssa ja arvioivat heidän tilannettaan suhteessa opintojen vaiheeseen.


Finstat

Tampereen At-opettajankoulutus on Suomen Alexander-tekniikan opettajayhdistyksen Finstat ry:n hyväksymä ja valvoma. www.finstat.fi

Finstat muodostaa yhdessä toisten kansallisten Alexander-tekniikan opettajayhdistysten kanssa ATASin (Alexander Technique Affiliated Societies).

ATASin kautta Finstatin jäsenillä on mahdollisuus, ilman erillistä arviointimenettelyä, päästä jäseneksi ja harjoittaa ammattiaan kaikissa muissakin ATAS-yhdistysten maissa.